Van idaman Kalbu – Hyundai Starex 11 seater van

Harga = RM138K
Engine = 2.5
Minyak = Turbo Diesel
Apakah pandangan u olls? Ok tak? Hati saya & hubby dah terpaut neh.. ekekeke.. yg 7 seater mahal sikit RM180K…so rasanya amik jer la yg 11 seater neh..tempat letak minuman etc tu kalau angkat jadiks seat..leh jugak cabut so ada ruang nak ke belakang & jadiks 9 seater sajer.



Nota kaki : Gambar2 – credit to Paultan.org

Advertisements

3 Responses so far »

  1. 1

    tukang campak said,

    11 seater tuh…skali tgk mmg ala2 Alphard gitu. Seshuai la nk travel ngan kanak2 ribena sbb masing2 ada space sendiri, takdela bertekak sapa nak dok mana, takpun kaki ko langgar kaki aku hehe

    Stuju stuju…and the very cheap maaa at 138k

  2. 2

    edrina said,

    Tu la zie..especially tak lama lagiks neh nak tambah lagiks sorang kan…masuk maid, stroller bakul susu bagai mmg dah sendat dah waja aku tu huhuhu

  3. 3

    Kopi Suam said,

    uishh eid 11 seaters heeh hehe..kami pun terpaut jugak sebab memang cun mcm alphard tapi beso bebeno le…heeh heeh

    kalau hang beli aku tumpang yek…heeh heehh


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: